Recent News

Nyhetsbrev för den vetgirige

[contact-form-7 id="2374"]

 

 

Webb & Digital Kommunikation

En väl fungerande digital närvaro är idag en förutsättning för att nå ut. Marknadsföring online med webbplatser – självklart mobilanpassade –  banners, nyhetsrum och lösningar via sociala medier är idag också centralt för ett företags kommunikation.

Vår verksamhet är utvecklad för att gå hand i hand med den digitala utvecklingen, med huvudfokus på att våra digitala medieplattformar ska inspirera och informera våra läsare/webbplatsernas och nyhetsbrevens mottagare. Vi hjälper också dig som kund med alltifrån varumärkesstärkande digital marknadsföring och företagskommunikation online. I detta sammanhang går läsarna från intresse till handling.

Vi har lång erfarenhet av att skapa högkvalitativa redaktionella webbplatser och nyhetsbrev med ett aktuellt, inspirerande och relevant innehåll. Innehållet distribueras sedan framgångsrikt i sociala medier och andra digitala kanaler.

Webbsidor

Våra webbsidor kombinerar ett starkt nyhetsflöde och kvalitetsjournalistik med ett genomtänkt koncept och en snygg och användarvänlig form. De ger också våra kunder möjlighet att med varumärkesbyggande annonsering och företagskommunikation synas i rätt sammanhang, i rätt kanaler och nå rätt målgrupp. Med hjälp av sökmotoroptimering, synlighet på Facebook, utvärdering i Google Analytics/Adwords, banners hos samarbetspartners portaler etc når vi längre och skapar en bättre synlighet för medverkan.

Nyhetsrum

Att kombinera kundens innehåll i ett nyhetsrum med relevant och engagerade redaktionellt innehåll är ett optimalt sätt för företag att nå ut med sitt budskap.Via ett nyhetsrum på någon av våra webbplatser kan du publicera ditt företags nyheter, referensprojekt, press releaser m.m. direkt till våra läsare på nätet så ofta du själv önskar.

Nyhetsbrev

Med ett intressant, informativt och inspirerande nyhetsbrev når man mycket långt idag. Ett snyggt paketerat och välformulerat nyhetsbrev med ett unikt redaktionellt innehåll med högt nyhetsvärde tackar få nej till. Utskicken kan utvärderas i realtid och analys kan göras över vad mottagaren vill se mer respektive mindre av.

Vi skapar nyhetsbrev av kvalitet som ger läsaren en samlad bild av just hens branschområde. I denna starka kanal kan också våra kunder kommunicera sina budskap, via en traditionell banner eller via ett sponsrat inlägg.