Recent News

Nyhetsbrev för den vetgirige

[contact-form-7 id="2374"]

Webb & Digital Kommunikation

Vi producerar ämnesorienterade tematidningar/konsumenttidningar inom bland annat hälsa & livsstil, energi & miljö, resor, nöjen och samhälle.

Vi levererar ett snyggt och kvalitativt redaktionellt innehåll med hög trovärdighet, utformat av vår egen redaktion samt genom intervjuer med sakkunnig expertis, branschexperter och inspirerande profiler. Genom dessa medielösningar sammanför vi läsare och annonsörer och vi kommunicerar ditt företags budskap till rätt målgrupp, i rätt sammanhang och vid rätt tidpunkt. Till våra distributionskanaler och samarbetspartners hör Svenska Dagbladet och Icakuriren. Vi kan även skapa just ditt företags kundtidning och erbjuder redaktionellt innehåll, design, marknadsföring och annonsförsäljning
Vi har lång erfarenhet av att utveckla, skapa, producera, marknadsföra och distribuera konsumenttidningar och söker du en trygg partner som effektivt och engagerat levererar kvalitet genom hela processen har du kommit rätt.
Våra tidningar:
Bättre Hälsa
Sedan 2010 publiceras fyra stora nummer årligen av Bättre Hälsa som 32-40 fasta sidor i Sveriges mest lästa veckotidning Icakuriren. Denna satsning når direkt in i en stor del av Sveriges hushåll och fungerar som ett informativt stöd och en användbar hjälp i vardagen i läsarnas strävan efter ett liv av välbefinnande, välmående och livsenergi.

Plus länk till site
Upptäck Sverige
Sedan premiärnumret gavs ut i maj 2009 har Upptäck Sverige etablerat sig som landets mest lästa tidning om resor, aktiviteter och semesternöjen runt om i Sverige. På stark efterfrågan från läsarna publiceras två stora nummer årligen av Upptäck Sverige om 30-40 fasta sidor i Sveriges mest lästa veckotidning Icakuriren. Denna satsning når direkt in i en stor del av Sveriges hushåll och stärker läsarnas kunskap om vilka alternativ som finns att välja mellan inför bokningen av den kommande Sverigesemestern.
Plus länk till site
Jul & Nyårsguiden och Sommarguiden
Jul & Nyårsguiden är årets stora temanummer i SvD som guidar läsarna om allt väsentligt inför jul- och nyårsfirandet. Då utbudet blir allt större och valmöjligheterna allt fler, är stockholmarnas behov av en vägledande guide väldigt stort. Denna informationssatsning når SvD:s köpstarka läsare under en period då behovet av tips och vägledning är som allra störst.

Sommarguiden är årets stora temanummer i SvD som guidar läsarna om allt väsentligt inför årets sommar – och semesterperiod. Då utbudet blir allt större och valmöjligheterna allt fler, är stockholmarnas behov av en vägledande guide väldigt stort. Publicering sker på stark efterfrågan i slutet av maj som en specialtidning om 24-32 sidor i SvD. Denna informationssatsning når SvD:s köpstarka läsare under en period då behovet av tips och vägledning är som allra störst

Plus länk till site
Energismarta Hem
Sveriges mest lästa tidning om energieffektivit och miljösmart boende. Sedan premiärnumret gavs ut i februari 2008 har Energismarta hem etablerat sig som Sveriges mest lästa publikation om energieffektivt och miljösmart boende, med allt vad det innebär för Sveriges hushåll i deras vardag. Energismarta Hem kommer ut 2 ggr per år som 30-40 fasta sidor av Sveriges mest lästa veckotidning Icakuriren. Den trycks även upp som en egen tidning och distribueras på bland annat Hem, Villa och Bostadsrättsmässan.
Plus länk till site