Recent News

Nyhetsbrev för den vetgirige

[contact-form-7 id="2374"]

Försommar. En förtrollad tid av underbar blomning, ljusa kvällar, doften av det första regnet mot asfalten och barnens maskrosor i en vas på köksbordet. Också en tid av förväntning och förhoppning. Nu, mellan hägg och syrén, har vi hela den långa sommaren framför oss och kan smida semesterplaner i kvällsolens sken. Som vanligt hoppas jag att denna guide ska ge dig en stor dos inspiration inför den stundande ledigheten, oavsett om vill gå på festival i norr, vandra i söder, gå på museum i öst eller äta gott i väst. Våra 25 landskap blommar alltid upp så här års så låt dig inspireras i vår fylliga Landskapsguide, längst bak i tidningen. Vi tittar även lite extra på vad Västergötland har på sin repertoar i sommar. Känn historiens vingslag på västgötaslätten, upplev spännande industrihistoria i Borås, Lidköping och Trollhättan eller ta en tripp längs Retrovägen och upplev 50-talet på nytt.

Som vanligt hoppas jag att denna guide ska ge dig en stor dos inspiration inför den stundande ledigheten, oavsett om vill gå på festival i norr, vandra i söder, gå på museum i öst eller äta gott i väst.

För många handlar semestern om god mat och dryck. Kokboksaktuella Jonas Cramby och Tareq Taylor bjuder på grillning med smaker från världens alla hörn och vi frossar i somriga midsommarrecept på sill, potatissallad och svalkande glass. Sommaren brukar också innebära en hel del kalas och högtider och vi guidar dig till de trendigaste, snyggaste och mest hållbara modevalen. Vill du gardera dig mot regntunga moln tipsar författaren och livsstilsrådgivaren Anja Forsnor om sina bästa adresser till staden som ständigt förändras men ändå är den samma, Los Angeles.

No Comments
Post a Comment