Recent News

Nyhetsbrev för den vetgirige

[contact-form-7 id="2374"]

MediaValue är ett engagerat medieföretag som erbjuder högsta kvalitet gällande journalistik, form, webb, digital kommunikation, marknadsföring och försäljning.

Vi skapar och utvecklar affärsmagasin, tidningar, nyhetsportaler, webbplatser och nyhetsbrev. Kännetecknande för samtliga MediaValues titlar är en redaktionell sakkunskap och ett läsvärde på högsta möjliga nivå.

Vår historia

MediaValue grundades av Adam Råsberg och Mattias Olme som båda växte upp i Upplands Väsby, norr om Stockholm. Nedan följer en anekdot om de första gångerna deras vägar korsades.

Året är 1984 – nio respektive tio år gamla och befinner sig Adam och Mattias mitt uppe i en ytterst prestigefull snöbollsmatch mellan årskurs 3 och 4 på Bollstanässkolan. Halvvägs in i matchen slänger en av dem en ispärla rakt i ögat på den andre, medvetet eller ej förtäljer inte historien. En vecka senare står de ögon mot öga i Väsbymästerskapen i bordtennis och efter en förkrossande seger för en av dem ses ordningen därmed som återställd, med råge.

Året är 2006, Adam och Mattias har genom åren samlat på sig gedigna erfarenheter och kunskaper inom projektledning, försäljning, media och organisationsutveckling. Den samlade yrkeserfarenheten i kombination med en mångårig vänskap leder fram till idén om att skapa och bygga upp en affärsverksamhet tillsammans. Under senhösten 2006, efter sex månader av brainstorming, visioner och planering, sjösätts företaget MV Information AB – MediaValue.

Kontakta oss
Ring 08-588 941 51

Vårt erbjudande

Genom våra affärsmagasin, tidningar, nyhetsportaler, webbplatser och nyhetsbrev kan våra prenumeranter och webbplatsbesökare hålla sig kontinuerligt uppdaterade inom sina respektive yrkes- och intresseområden. Våra annonsörer kan genom skräddarsydda lösningar kommunicera med sina målgrupper genom allt från varumärkes- och utbudsannonsering i print till det senaste inom webb, digital kommunikation och innehållsmarknadsföring/content marketing.

Branschmagasin

Webb & Digitalt

Tematidningar

Content Marketing

Marknadsföring

Försäljning